Afbeelding
Pareltjes Fotografie

Rokjesdag Run in Amsterdamse Bos

22 januari 2020 om 13:26 Evenementen

AMSTELVEEN  Het Amsterdamse Bos is met ingang van zondag 5 april weer een nieuw evenement rijker. Dan vindt daar voor het eerst de Rokjesdag Run4MS en Walk4MS plaats. Mannen en vrouwen kunnen deelnemen aan 5 of 10 kilometer hardlopen of wandelen. De opbrengst gaat naar Stichting MS Research en wordt geoormerkt voor onderzoek van het MS Centrum Amsterdam. Deelname is zowel individueel als in teamverband mogelijk.

Het evenement vindt plaats vanaf Grand Cafe´ de Bosbaan in Amstelveen. Het parcours van de Run4MS loopt om de Bosbaan. Deelnemers aan de Walk4MS wandelen door het mooie Amsterdamse Bos. Aanmeldne kan via https://www.rokjesdag.ms/

De Rokjesdag Run4MS en Walk4MS (voorheen de Rokjesdagloop) beleeft op 5 april zijn negende editie. Dit jaar gebeurt dat op een nieuwe locatie in het Amsterdamse Bos. Jaarlijks komen er mensen uit heel Nederland naar dit evenement in Amsterdam om samen mee te lopen in de strijd tegen de zenuwslopende ziekte MS.

De opbrengst van de Rokjesdag Run4MS en Walk4MS is net als voorgaande bestemd voor onderzoek door het MS Centrum Amsterdam. In dit centrum werken ruim 100 onderzoekers en zorgverleners. Zij geven zorg aan mensen met MS en doen onderzoek naar de oorzaak van MS om zo tot behandelingen te komen waardoor een wereld zonder MS mogelijk wordt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie