Optreden tijdens Gluren bij de Buren.
Optreden tijdens Gluren bij de Buren. Mel Boas

Lokale acts treden op in huiskamers tijdens 'Gluren bij de Buren'

19 januari 2020 om 14:00 Evenementen

AMSTELVEEN Maar liefst 47 Amstelveners openen op zondag 9 februari tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. In totaal staan 125 optredens op het programma. 

 Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 47 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren bezoekers welkom bij hun intieme podium. Ze kunnen kijken en luisteren naar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst. 

"Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt," adviseert Isabelle, programmamaker van Gluren bij de Buren in Amstelveen.

Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart kunnen bezoekers een eigen looproute samenstellen. De hele lijst met artiesten is te vinden via glurenbijdeburen.nl/amstelveen/programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie