Sandrine Kwast
Sandrine Kwast Petra van Velzen

Coachingsbedrijf Big Five For Life geeft 10.000 bestsellers weg om Blue Monday te overleven!

16 januari 2020 om 22:27 Nieuws Deel je nieuws

Amstelveen – 20 januari staat Blue Monday alweer voor de deur. Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie. Ruim dertig coaches van Big Five for Life™ verspreiden namelijk 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café door heel Nederland, zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft. 

 

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.

 

Een week lang gratis boeken

Overkoepelende coachingsorganisatie Big Five for Life™ is tevens uitgever van de boeken. In samenwerking met ruim dertig coaches door heel Nederland, geven zij The Why Café gratis weg aan hen die Blue Monday goed willen doorkomen. Omdat het zo’n succesvol boek is, kun je het boek bij ruim dertig vestigingen gratis ophalen, waaronder in Amstelveen, bij WEERinREGIE. 

 

Waar ophalen?

Eén van die coaches is Sandrine Kwast: “Mensen die door kanker zijn getroffen, zowel de patiënten als ook de naasten, ervaren dat hun leven op z’n kop gezet wordt. Energieniveau, werk-privébalans, relatieproblemen en zingevingsvragen, zijn enkele voorbeelden van vraagstukken waarvoor mensen mij inschakelen. Door o.a. de Big Five for Life™ methode toe te passen, help ik mensen te bepalen wat voor hen belangrijk is en hoe ze hun leven weer kunnen oppakken, zodat ze weer in regie komen. Particulieren, maar ook bedrijven kunnen mijn hulp inschakelen ter ondersteuning van hun werknemers.”

 

Mantelzorgers en mensen die door kanker getroffen zijn, of iemand kennen die dit overkomen is, kunnen zich in de week van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari 2020 aanmelden via info@weerinregie.nl om het gratis boek te kunnen komen ophalen.

 

 

Wat is Blue Monday? 

Dat is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie