Afbeelding
Brandweer Amsterdam-Amstelland

Brandweer wast auto's voor Australië

15 januari 2020 om 15:29 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Brandweer Amsterdam-Amstelland wast auto's op donderdag 16 januari tussen 13.00 en 16.00 uur om geld in te zamelen voor de Australische brandweercollega's.

Voor een symbolisch bedrag van 7,50 euro (of meer) kunnen mensen hun auto laten wassen bij de kazerne aan de Oranjebaan 1. Het gehele bedrag gaat naar de brandweercollega's die al wekenlang, zonder dat ze daarvoor betaald krijgen, in Australië de bosbranden bestrijden.

"Het is makkelijk om te vergeten dat niet alle landen zoveel water hebben als wij, omdat wij ermee omringd zijn en maar al te vaak worden natgeregend. Desalniettemin zijn wij ons ervan bewust dat zich een tragedie afspeelt in Australië, een catastrofe voor de dieren, planten, ecosystemen en de getroffen bevolking. Wij kunnen ons water niet die kant op verschepen, maar bij Brandweer Amsterdam- Amstelland willen we op een andere manier ons water gebruiken om zo veel mogelijk financiële hulp naar de Australische brandweercollega's te sturen. Dus kom naar ons toe en laat ons jouw auto wassen, zodat we samen een verschil kunnen maken."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie