In juli door webcam gemaakte foto bij Kronenburg.
In juli door webcam gemaakte foto bij Kronenburg. Vital

Webcam bij werk Amstelveenlijn Kronenburg gaat uit de lucht

9 januari 2020 om 14:03 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De webcam die sinds juli opnamen maakt van de werkzaamheden aan de Amstelveenlijn op bouwplaats Kronenburg gaat vrijdag 10 januari uit de lucht. De webcam is aan de loopburg voor de bouwvakkers bevestigd, maar die wordt komende week weggehaald. Dit betekent dan ook het einde voor de webcam op deze plek.

De webcam verhuist naar het werkterrein bij het opstelterrein in de Legmeerpolder. Vanaf eind januari/begin februari gaat deze camera daarvandaan weer live beelden vertonen. Op het terrein in de polder waar het opstelterrein komt, staan inmiddels al bovenleidingspalen en ook de eerste sporen liggen er. Naast alle spoorinfrastructuur en een spoorovergang op de J.C. van Hattumweg komen er ook nog een dienstgebouw voor het GVB-personeel en een combinatiegebouw op het opstelterrein. In dat gebouw worden een gelijkrichterstation, technische ruimte en opslagruimte ondergebracht.

Belangstellenden kunnen sinds juli live de bouwwerkzaamheden aan de Amstelveenlijn volgen bij de kruispunten Kronenburg en Sportlaan. De camera bij Kronenburg gaat dus morgen uit de lucht.

Live webcams: http://netcamera.nl/bouw/amstelveen/kronenburg/ ; http://netcamera.nl/bouw/amstelveen/sportlaan/

I

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie