Afbeelding
Pr

Ochtendvoorstelling vol sterren in poppentheater

10 januari 2020 om 07:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De voorstelling ´Nachtlampje´ voor kinderen vanaf 3 jaar is op zondag 12 januari te zien in het Amstelveens Poppentheater. Het belooft volgens de aankondiging ´een prachtige ochtendvoorstelling vol sterren voor peuters tot kleuters´ te worden.

De voorstelling van Theatra gaat over de sterrenwaker. Die zorgt ervoor dat de sterren iedere nacht gaan branden. Midden tussen de Poolster en de Grote Beer heeft zij haar werkplaats. Zij bewaakt de sterren en poetst ze tot ze glanzend glimmen. Ze geeft nieuwe sterren een warm welkom en bezorgt ze een mooi plekje aan de donkere hemel. Niemand wordt vergeten. Maar hoe zit dat dan met de lege plekje in de sterrenluchtm waar nog precies een hele mooie ster past?

De voorstelling ´Nachtlampje´ gaat over vast willen houden en loslaten. Het is een fonkelende, fysieke en vrijwel woordloze voorstelling over het levend houden van herinneringen.

De voorstelling is in het Amstelveens Poppentheater te zien op zondag 12 januari om 10.30 uur. Toegang 9 euro. Reserveren kan via https://amstelveenspoppentheater.nl/; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie