Afbeelding
Govert de Roos

Schouwburg Amstelveen viert jubileum met kortingsactie

7 januari 2020 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen bestaat in januari 2020 45 jaar. De schouwburg viert het jubileum met de speciale #HAPPY2020 actie. Voor deze jubileumactie zijn twintig uiteenlopende theatervoorstellingen uit het seizoen 2019-2020 geselecteerd waarvoor tot en met 20 januari met 20 procent korting kaartjes besteld kunnen worden. 

Zo kunnen dansliefhebbers voordelig genieten van Conny Janssen Danst en Nederlands Dans Theater 2. Musicalfans kunnen met korting naar 'Verliefd op Ibiza' of 'Goodbye Norma Jeane'.

Voor liefhebbers van klassieke en lichte muziek zijn er voorstellingen van Mike Boddé, het Uriël Ensemble en Bizets opera 'De Parelvissers' met korting te bestellen. Voor rockfans is de integrale uitvoering van het legendarische album 'Sticky Fingers' van The Rollings Stones geselecteerd. Het album wordt op de bühne gebracht door Legendary Albums live met onder anderen Bert Heerink en Jan Akkerman.

Voor de jeugd is onder meer 'Kapot VET' (5+) van VET Kindercabaret geselecteerd. Het jubileumaanbod biedt dus voor ieder wat wils. Alle 20 voorstellingen uit de campagne zijn te vinden op: https://schouwburgamstelveen.nl/happy2020

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie