Impressie van het gezellig samenzijn
Impressie van het gezellig samenzijn Mantelzorger

Gezellige Nieuwjaarsviering Zonnehuis Westwijk

7 januari 2020 om 12:25 Zorg Deel je nieuws

Elk jaar worden er  gezellige Kerst of Nieuwjaar samenzijn georganiseerd waar bewoners en familieleden altijd graag gehoor aangeven. 

Zo ook afgelopen vrijdag 3 januari jl. Van 12 bewoners waren er maar liefst zo’n 65 familieleden aanwezig. Middels het Amerikaanse concept neemt iedereen iets mee of maakt zelf wat lekkers zodat er een grote tafel met gevarieerde hapjes, salades, enz. ontstaat. De verzorging zorgt voor het dessert en dit is een zeer uitgebreide tafel van allerlei eigengemaakte taarten en koffie of thee.

Het was ook dit keer weer fijn om met degene die in het Zonnehuis woont en met alle families en vrienden samen onder het genot van een drankje en heerlijk hapje het nieuwe jaar in te luiden. Saamhorigheid is een groot goed in Zonnehuis Westwijk; er worden veel gezellige activiteiten het hele jaar door georganiseerd waar altijd veel belangstelling voor is. 

Wilt u weten welke activiteiten er zoal georganiseerd worden, loopt u dan eens binnen bij ons. Bij de receptie kunt het activiteitenprogramma ophalen en verdere informatie inwinnen. Ons adres is Zonnehuis Westwijk, Jasmijnlaan 2, 1187 EL Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie