Simone Seegers (Waardhuizen)
Simone Seegers (Waardhuizen) Politie Amstelveen

Wisseling wijkagenten in aantal wijken Amstelveen

7 januari 2020 om 08:53 Overig

AMSTELVEEN Bij politieteam Amstelveen is met ingang van het nieuwe jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd in de wijken die de wijkagenten onder hun hoede hebben. 

Zo is Richard Lukassen sinds 1 januari de nieuwe wijkagent in Westwijk-West. Hij was eerder wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk. Westwijk heeft twee wijkagenten vanwege de grootte van de wijk. De grens tussen beide wijken wordt gevormd door de Noorddammerweg. Het westelijk deel dat Richard Lukassen onder zijn hoede heeft loopt vanaf de Noorddammerweg tot aan de Legmeerdijk, ten zuiden van de Beneluxbaan. 

Faruk Küçük Yurdakul vanaf 1 januari de nieuwe wijkagent van de wijk Westwijk-Oost.?

Hans Steenbergen is sinds 1 januari de nieuwe wijkagent in Elsrijk. Deze wijk ligt ten noorden van de A9, tussen de Beneluxbaan en de museumspoorbaan. Hans Steenbergen was eerder wijkagent in Waardhuizen.

Hij wordt daar opgevolgd door Simone Seegers. Zij is sinds 1 januari de nieuwe wijkagent in de wijk Waardhuizen. Deze wijk wordt omsloten dor de wegen Turfschip, Gondel en Galjoen. Sime Seegers was eerder wijkagent in Westwijk-Oost.

De wijkagenten zijn te bereiken via 0900-8844. Zie voor een overzicht van de wijkagenten in Amstelveen: www.politie.nl.

Faruk Küçük Yurdakul (Westwijk-Oost)
Hans Steenbergen (Elsrijk)
Richard Lukassen (Westwijk-West)
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie