Extinction Rebellion presentatie in buurthuis De Meent

5 januari 2020 om 20:10 Natuur en milieu Deel je nieuws

                                Amstelveen, 5 januari 2020

Persbericht Extinction Rebellion Amstelveen

Dinsdag 14 januari om 20:00 uur organiseert Extinction Rebellion in buurthuis De Meent een presentatie over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging veroorzaakt door de mensheid.

We zullen in de presentatie de recentste wetenschappelijke feiten en cijfers tonen en uitleggen en de betekenis hiervan voor onze planeet en zijn bewoners.

Wij geven je de kans geven om zelf bij te dragen aan het grootschalig verminderen van CO2 uitstoot en het stoppen van de ecocide van de planten- en dierenwereld en de mensheid.

Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging die internationaal actief is. Wij willen een overheid die eerlijk is over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigt.

Overheid, doe al het nodige om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025.

Omdat de overheden te weinig doet om de temperatuurstijging te verminderen voeren wij publieksvriendelijk acties.

Ook  willen wij dat bewoners meebeslissen over een rechtvaardige transitie via burgerraden die een cruciale rol zullen spelen in de besluitvorming. Zie ook de website: https://extinctionrebellion.nl/

Vrije toegang, ca 25 plaatsen. Rolstoel toegankelijk. De presentatie is in het Nederlands.

Adres De Meent Orion 5 1186 TB Amstelveen. Met OV via lijn 55 makkelijk te bereiken (Halte Praam)

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie