Duo Nathaly en Jean
Duo Nathaly en Jean Andy Doornhein

Swingend nieuwjaarsfeest voor senioren in P60

2 januari 2020 om 14:33 Activiteiten

AMSTELVEEN Het seniorenprogramma My Generation en het seniorenrockkoor Gold & Old trappen het nieuwe jaar spetterend af in Poppodium P60 aan de het Stadsplein. Ze doen dat op dinsdag 7 januari met een swingend nieuwjaarsfeest in het P60 Café voor alle senioren in de omgeving.  

Het duo Nathaly & Jean zorgt deze middag voor een combinatie van zang en keyboards met een gevarieerd repertoire van jazz, soul, pop en easy-listening van toen en nu. Ze spelen ook verzoeknummers van Aretha Franklin via The Beatles naar The Police is geen probleem voor dit veelzijdige muzikale duo. Iedereen is vanaf 14.30 uur welkom, de toegang en het eerste drankje zijn gratis. Uiteraard ontbreken bubbels en borrelhapjes niet.

My Generation is een maandelijks cultureel programma speciaal voor senioren bij Poppodium P60 in Amstelveen. De toegang is gratis en het programma gevarieerd. Daarnaast is er een senioren Rockkoor dat op dinsdagmiddagen rockklassiekers repeteert. Alle ouderen in Amstelveen, die niet achter de geraniums willen zitten, en niet voldoende hebben aan bingo of bloemschikken, worden van harte uitgenodigd langs te komen in P60.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie