Afbeelding
Peggy de Haan

Benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje in schouwburg

26 december 2019 om 11:11 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties organiseren gezamenlijk een benefietvoorstelling van de familiemusical 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks' (6+). Dat gebeurt op initiatief van de 12-jarige Tzippy de Wolff. Zijn vader heeft binnen een jaar voor de twee keer de diagnose kanker gekregen. De gehele opbrengst van de voorstelling gaat naar Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker. De voorstelling vindt plaats op zondag 19 januari om 12.00 uur.

De voorstelling maakte al deel uit van de reguliere programmering, maar toen Tzippy het initiatief nam voor een benefiet omarmde Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties dit direct.

'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks' is een nieuwe familiemusical vol leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs. Het verhaal is gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. 

De entreeprijs bedraagt 21,50 euro en alle inkomsten uit de kaartverkoop komen ten goede aan het goede doel. Kaarten bestellen kan via https://schouwburgamstelveen.nl/dolfje  en daar is het ook mogelijk om een donatie te doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie