Paul en Ria Jongerius in tuincentrum Life & Garden aan de Handweg.
Paul en Ria Jongerius in tuincentrum Life & Garden aan de Handweg. Life & Garden Amstelveen

Laatste kerst voor tuincentrum Life & Garden Amstelveen

18 december 2019 om 16:00 Winkels

AMSTELVEEN Tuincentrum Life & Garden aan de Handweg in Amstelveen zal zijn deuren sluiten op 1 juli 2020. De winkel ruimt om die reden richting de kerstdagen groots op. Vanaf 18 december geeft de winkel 70 procent korting op alle kerstartikelen.

Hoewel het bedrijf nog tot de zomer operationeel zal zijn, is de kerst in de ogen van eigenaar Paul Jongerius een mooi moment om aan te kondigen dat sluiting halverwege 2020 plaatsvindt. "Mijn vader nam begin 70-er jaren een kwekerij over op deze plek. Dat is over de jaren heen uitgegroeid tot wat het nu is. Ik heb samen met mijn team vele jaren met veel plezier en voldoening hard gewerkt aan dit tuincentrum. Het is nu tijd om met pensioen te gaan."

Op de vraag of niet iemand het bedrijf zou willen overnemen reageert Paul: "De gemeente presenteerde 18 jaar geleden al een nieuwe visie voor het gebied de Oostelijke Poeloever. De wens daarin was duidelijk gericht op woningbouw." Hij vervolgt: "Het is een prachtige locatie, direct aan de Amstelveense Poel, zeer geschikt voor woningbouw. Het is in deze tijd van internet sowieso niet eenvoudig om een fysieke winkel rendabel te houden. Voor een modern concurrerend tuincentrum is deze locatie te klein."

Paul Jongerius wil de sluiting van de winkel benaderen als een feest. "Komende voorjaar zal de winkel vol staan met de mooiste planten voor binnen en buiten en alle benodigdheden voor in de tuin. Ook zullen we de komende maanden onze laatste stuks uitverkopen en met mooie pallet deals onze klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat zij in ons hebben gehad. Eerst hopen wij komende dagen nog veel mensen blij te kunnen maken met mooie kerstspulletjes."

Tuincentrum Life & Garden is gevestigd aan Handweg 121. Openingstijden: maandag 13.00-18.00, dinsdag t/m vrijdag 9.00-18.00 uur, zaterdag 9.00-17.00 uur, zondag 12.00-17.00 uur (15 en 22 december).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie