RODA ´23 won thuis met 4-0 van Zeeburgia.
RODA ´23 won thuis met 4-0 van Zeeburgia. Fotoleest.nl
PREMIUM

Winst voor RODA; Martinus blijft aan kop bij ingaan winterstop

16 december 2019 om 11:58 Voetbal

AMSTELVEEN RODA ´23 heeft zondag het duel tegen Zeeburgia in de onderste regionen van de 2de klasse B thuis met 4-0 gewonnen.  De Bovenkerkers staan nu op de 11de plaats en gaan de winterstop in met drie ploegen onder zich. In 3C was Sporting Martinus veel te sterk voor Utrecht/Zwaluwen. De Amstelveense ploeg won thuis met 8-2 en blijft aan kop in 3C.

ZONDAGVOETBAL

2B RODA'23 – Zeeburgia 4-0 (4–0) RODA '23 had aan één helft voldoende om Zeeburgia een flinke nederlaag toe te brengen. Alle vier doelpunten werden in de eerste helft gescoord. Augustine Yeboah opende de score al na 6 minuten, 1-0. Christoffer Bito was goed voor de 2-0 na 24 minuten. Twee minuten daarna bracht Orlando van Wort de stand op 3-0. Na een half uur, dus nog voor rust maakte Augustine Yeborah er 4- 0 van. In de tweede helft vielen er geen goals meer.

3C Sporting Martinus – Utrecht/Zwaluwen 8-2 (3–2) Sporting Martinus was in eigen huis veel te sterk voor het Utrechtse Zwaluwen. Bij rust stond het nog 3-2 maar in de tweede helft walsten de Amstelveners over hun gasten heen. De doelpuntenmakers voor de Amstelveense ploeg waren Bjorn van Breenen en Raymon Wismeijer (beiden 1 keer trefzeker), Ralph Reekers en David Soesan scoorden beiden 3 keer. Door de ruime overwinning blijft Sporting Martinus met 26 punten uit 12 wedstrijden aan kop in 3C. Swift heeft weliswaar evenveel punten behaald, maar Martinus heeft een beter doelsaldo

3C Ouderkerk – Nederhorst 6-0 (5-0) Ouderkerk liep met gemak over Nederhorst heen. Het werd uiteindeljk een gemakkelijke 6-0 zege voor de thuisploeg. Rocky Nuhamah nam twee goals voor zijn rekening. Tom Straver, Thijs de Dood, Bart Muns en Daan van Tiggelen waren goed voor elk 1 doelpunt. Ouderkerk staat bij het ingaan van de winterstop op de 6de plek in 3C.