Amstelveen Heemraad verloor thuis met 2-4 van Buitenveldert.
Amstelveen Heemraad verloor thuis met 2-4 van Buitenveldert. Hans van Beek
PREMIUM

Winst AMVJ en RODA (zaterdag); Amstelveen verspeelt voorsprong

16 december 2019 om 11:19 Voetbal

AMSTELVEEN AMVJ heeft de eerste helft van het voetbalseizoen afgesloten met 1-2 overwinning op CSW in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Amstelveen Heemraad verspeelde in 3B een 0-2 voorsprong tegen Buitenveldert en verloor met 2-4. RODA ´23 maakte in die klasse korte metten met Kadoelen. Het werd 3-9. In 4E gaat Rkavic als koploper de winterstop in. De ploeg won met 1-6 van FC Weesp.  Sporting Martinus ging in 4E in  Duivendrecht met 11-1 ten onder tegen CTO ´70.

ZATERDAGVOETBAL

2B CSW – AMVJ 1–2 (0–2) AMVJ behaalde in Wilnis een knappe 1-2 overwinning op CSW. De ploeg van trainer Rick Kumar kwam op 0-1 voorsprong toen Jeffry Vendrik uit een hoekschop van Lionel Grootfaam scoorde. Nog voor het rustsignaal maakte Grootfaam er zelf 0-2 van. In de tweede helft verkleinde CSW de achterstand naar 1 – 2 Maar verder liet AMVJ het niet komen. AMVJ gaat in 2A als nummer 3 de winterstop in.

3B Kadoelen – RODA'23 3-9 (1- 4) Uit bij Kadoelen in Amsterdam maakte RODA '23 korte metten met de gastheren. Na een ruststand van 1 – 4 wees het scorebord bij het laatste fluitsignaal de eindstand van 3 – 9 aan. De goals van de Bovenkerkers werden gescoord door Toby Correia, Justin Groenen, Koen Polfliet en Wesley van Dijk allen 1 keer; Tim Stey 2 keer en Thomas Zuiverloon 3 keer. RODA ´23 staat nu op de zesde plek in 3B.

3B Amstelveen Heemraad – Buitenveldert 2-0 (2-4) Amstelveen Heemraad zag een in de eerste helft behaalde 0 -2 voorsprong op Buitenveldert na de pauze in rook op gaan. De voorsprong was bereikt door goals van Toby Correia en Casper de Vetten. In de tweede helft scoorde Buitenveldert maar liefst 4 keer en hield de 3 punten in eigen huis. Amstelveen Heemraad staat bij ingang van de winterstop op de zevende plek. net achter RODA ´23. Amstelveen is na een goede competietstart wat weggezakt en zal zich na de winterstop weer moeten herpakken.

4E FC Weesp – Rkavic 1-6 In 4E was Rkavic met 1-6  te sterk voor FC Weesp. De Amstelveense  ploeg staat bij het ingang va de winterstop ruim aan kop in 4E.

4E CTO'70 – Sporting Martinus 11-1 Minder rooskleuring staat het zaterdagteam van Sporting Martinus ervoor. De ploeg verloor zaterdag uit in Duivendrecht met 11-1 van CTO´70. Sporting Martinus staat nu voorlaatste in 4E.