Afbeelding
Anko Stoffels

Jan Brockhoff 50 jaar makelaar

14 december 2019 om 12:00 Zakelijk

AMSTELVEEN Een halve eeuw geleden legde Jan Brockhoff de basis voor Brockhoff Makelaars. In december 1969 werd hij officieel door de rechter beëdigd tot makelaar, en startte hij vanaf de zolderkamer zijn makelaarskantoor. Deze week vierde hij zijn 50-jarige jubileum en werd hij door burgemeester Tjapko Poppens, zijn zoon Edwin en hun medewerkers in het zonnetje gezet.

Jan wilde destijds met Brockhoff Makelaars een kantoor opzetten waar ouderwets vakmanschap en persoonlijke aandacht voor de klant, wordt gecombineerd met de modernste communicatiemiddelen en commercialiteit. Zijn grondige manier van werken sloeg aan: na Amstelveen werden al snel Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn en Amsterdam-Buitenveldert belangrijke onderdelen van zijn werkgebied.

In de loop der jaren groeide het aantal medewerkers gestaag door. Het bedrijf verhuisde rond de eeuwwisseling naar de huidige locatie bij het Stadshart van Amstelveen. De zoon van Jan, Edwin Brockhoff, kwam in 2000 in het bedrijf. Jan droeg de dagelijkse leiding in 2008 aan Edwin over en zo ontstond een hecht familiebedrijf. Marktleider in de regio rond Amstelveen, en met een team bedrijfsmakelaars en een nieuwbouwafdeling die door heel Nederland werkt.

Het kantoor is inmiddels een samenwerking aangegaan in de HVE-groep, om verder in de regio te kunnen professionaliseren en voorop te blijven lopen. Brockhoff Makelaars heeft in de loop der jaren echter nooit de oorspronkelijke visie van Jan uit het oog verloren.

'Jan wil zijn vak serieus en kundig uitoefenen, waarbij netjes zakendoen altijd vér voorop heeft gestaan. Eerlijkheid, kennis, humor en commercialiteit kunnen goed samen gaan, en Jan is daar een geweldig voorbeeld van. Met veel leuke plannen en verkoopconcepten in het verschiet, is het bedrijf dan ook klaar voor het volgende decennium,' aldus Brockhoff Makelaars.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie