Afbeelding
Lions Club

Inzamelingsacties bij AH-supermarkten voor Voedselbank

12 december 2019 om 11:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN In twee vestigingen van Albert Heijn in Amstelveen vinden zaterdag 14 december twee inzamelingacties plaats voor Voedselbank Amstelveen. Leden van Lions Club Amstelveen houden de jaarlijkse kerstinzamelingactie voor de Voedselbank bij Albert Heijn aan de Amsterdamseweg. De tweede inzamelingactie wordt gehouden door de vrijwilligers van de Voedselbank bij Albert Heijn in het Stadshart.

Van 10.00 tot 16.00 uur vragen leden van de Lions club en vrijwilligers van de Voedselbank bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. 

De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan er weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen van de gul gevende donateur in ontvangst te nemen.

"Alweer voor het achtste jaar ondersteunen wij van harte deze mooie actie en ieder jaar weer worden wij verrast door de goedgeefsheid van de winkelende Amstelveners,"  adlus Lions Club President Rutger de Groot. "Het kost ons dan ook weinig moeite hier Lions leden voor op de been te krijgen. Het overgrote deel van het publiek doet graag mee en het is hartverwarmend te zien hoe jong en oud zich achter deze actie scharen. Dat maak je als Lion graag mee en zet je je enthousiast in."

De Voedselbank geeft aan steun hard nodig te hebben: niet alleen in voedsel, maar ook financieel. Voor meer informatie: http://voedselbankamstelveen.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie