De ansichtkaart die de gemeente voor de actie heeft laten maken.
De ansichtkaart die de gemeente voor de actie heeft laten maken. Gemeente Amstelveen.

Amstelveen start ansichtenkaartenactie ´Ik denk aan jou´

11 december 2019 om 14:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Gemeente Amstelveen is rond de feestdagen met een speciale ansichtkaartenactie gestart. De gemeente heeft hiervoor kaarten laten maken met de tekst 'Ook in 2020 denk ik aan jou!´. Inwoners kunnen die aan andere Amstelveners sturen om te laten weten dat ze aan hem of haar denken.

De bedoeling is dat kaarten worden gestuurd naar inwoners die een dergelijk gebaar goed kunnen gebruiken in de donkere dagen rond Kerstmis en de jaarwisseling. Met dit gebaar wil de gemeente aandacht voor elkaar vragen.

De kaarten liggen vanaf vandaag in het raadhuis. Bezoekers kunnen deze ter plekke schrijven en in de speciaal voor de actie gemaakte gele postbus doen. De gemeente verstuurt ze dan.

Amstelveners kunnen de kaarten ook meenemen en later zelf versturen. De kaarten liggen binnenkort ook in Schouwburg Amstelveen, het Cobra Museum en Museum Jan van der Togt.

Om extra aandacht voor de actie te vragen deelt het college van B en W de ansichtkaarten vrijdagmiddag 20 december uit in het Stadshart. .


 

Bezoekers kunnen de kaarten ter plekke in het raadhuis schrijven en in de speciaal voor de actie gemaakte gele postbus doen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie