De winnaars van de Sportvrijwilligersprijs 2018: Jeanne Hogerwerf en Giovanni Raineri.
De winnaars van de Sportvrijwilligersprijs 2018: Jeanne Hogerwerf en Giovanni Raineri. AmstelveenSport

Aanmelding kandidaten voor titel 'Sportvrijwilliger van jaar´ geopend

11 december 2019 om 16:00 Overig

AMSTELVEEN Om vrijwilligers die actief zijn bij lokale sportverenigingen in het zonnetje te zetten, huldigt  AmstelveenSport tijdens het komende Sportgala weer twee Sportvrijwilligers van het Jaar. Aanmelden van kandidaten voor deze titel is vanaf heden mogelijk. 

Omdat sportvrijwilligers onmisbaar zijn voor iedere club zet AmstelveenSport de winnende sportvrijwilligers flink in het zonnetje. De nieuwe sponsoren Beround en de Sandwich Hub belonen de twee met een prijs ter waarde van 250 euro. Daarnaast mogen zij zich de Sportvrijwilliger van het Jaar 2019 noemen.

Wie iemand kent die voor zijn of haar inspanningen voor een lokale sportvereniging dit jaar deze beloning verdient, of wie een sportvrijwilliger op een mooie manier wil bedanken voor al het werk dat hij of zij verzet, kan deze kandidaat vanaf heden nomineren Dat kan via https://www.amstelveensport.nl/wie-is-de-kanjer-binnen-uw-vereniging/. De inschrijving sluit 6 januari 2020.

Uit de ingestuurde nominaties worden twee sportvrijwilligers gekozen die sportvrijwilliger van het jaar worden. Op het Amstelveens Sportgala, dat op vrijdag 24 januari gehouden wordt, wordt bekendgemaakt wie zich
sportvrijwilliger van het jaar mag noemen. Het sportgala is alleen op uitnodiging te bezoeken.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Ingrid Wulving via 088-858.5103 of i.wulving@amstelveensport.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie