Hans Gort met Robèr Willemsen, voorzitter KHN
Hans Gort met Robèr Willemsen, voorzitter KHN Koninklijke Horeca Nederland

Hans Gort benoemd tot Lid van Verdienste van Horeca Nederland

29 november 2019 om 15:00 Nieuws

AMSTELVEEN Hans Gort is op 27 november benoemd tot Lid van Verdienste van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hij kreeg uit handen van Robèr Willemsen, voorzitter KHN, een oorkonde met bijbehorende speld. Hans Gort was de afgelopen negen jaar voorzitter van KHN Amstelland en vervulde daarnaast diverse andere functies binnen de landelijke vereniging.

Hans Gort, eigenaar van Febo in Amstelveen en Orff in Amsterdam, was sinds 2010 voorzitter van KHN Amstelland. Tevens is hij commissielid van het verantwoordingsorgaan voor het pensioenfonds Horeca & Catering en penningmeester voor de regio Noord-Holland. Bovendien was hij plaatsvervangend ledenraadslid, voorzitter ad iinterim voor de regio Noord-Holland, perswoordvoerder en bestuurslid.

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering van 27 november in de Music Meeting Lounge in Amstelveen werd Hans Gort onderscheiden voor zijn waardevolle inzet en benoemd tot Lid van Verdienste van KHN. Robèr Willemsen reikte hem de speld, bijbehorende oorkonde en een mooie bos bloemen uit. "Hans is een open en aimabel persoon, die door zijn nuchtere kijk op zaken vaak met goede, bruikbare bijdragen aan de besluitvorming is gekomen. Hij is direct, recht door zee, toegewijd, hardwerkend en betrouwbaar. Hij heeft altijd goede binding met de plaatselijke horeca gehad en hij is met name ook zeer waardevol gebleken vanwege zijn goede contacten met de gemeente en andere belanghebbenden. Daarbij beschikt hij over een schat aan ervaring, die niet alleen in de regio maar ook binnen de vereniging ongetwijfeld in de toekomst gemist zal worden," aldus Robèr Willemsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie