Afbeelding
Sport en Cultuurkaart Amstelveen

Na behalen zwemdiploma A maand gratis Sport & Cultuurkaart

28 november 2019 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Amstelveen is begonnen met een actie voor kinderen die hun zwemdiploma A hebben behaald bij zwembad De Meerkamp. Ze krijgen één maand gratis de Sport en Cultuurkaart Amstelveen. Daarmee wordt het voor het kind makkelijker om een andere sport- of cultuuractiviteit te vinden. vanwege de diversiteit in het aanbod en het feit dat ze nergens aan vast zitten.

Bij het behalen van het diploma krijgen de kinderen een formulier met persoonlijke code die ze kunnen verzilveren op de website: https://sportencultuurkaartamstelveen.nl/. Bij het verzilveren kunnen ze zelf de maand van ingangsdatum kiezen. Na de aanvraag krijgen ze binnen circa 5 werkdagen de Sport & Cultuurkaart Amstelveen toegestuurd en kunnen ze beginnen met een maand lang ontdekken van sport- of cultuuractiviteiten.

Na deze gratis maand vervalt het lidmaatschap automatisch. Als een kind dan verder wil met sporten, dansen of muziek spelen, kan het lidmaatschap voortgezet worden voor 10 euro per maand door contact met de klantenservice van de Sport & Cultuurkaart Amstelveen op te nemen. Wie besluit om het lidmaatschap voort te zetten, hoeft niet meer de gebruikelijke 15 euro inschrijfgeld te betalen. Die krijgen betreffende kinderen cadeau.

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen kan de jeugd deelnemen aan verschillende sportlessen en allerlei, andere activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Denk hierbij aan onbeperkt zwemmen bij Zwembad De Meerkamp. Daarnaast biedt het programma toegang tot nog veel meer leuke activiteiten zoals tennis, jumpen, scouting, kook-, dans- en muzieklessen, zoals de zangcursus in het Amstelveense Poppodium. Sport & Cultuurkaart Amstelveen is mede een initiatief van Amstelveen Sport ten behoeve van de sportparticipatie van de lokale jeugd.

Zie voor een actueel overzicht van het aanbod: https://sportencultuuramstelveen.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie