Vooruitlopend op de kerstactiviteiten is nu al Amstlvn Twinkelt van start gegaan in Stadshart Amstelveen.
Vooruitlopend op de kerstactiviteiten is nu al Amstlvn Twinkelt van start gegaan in Stadshart Amstelveen.

Winter Village en kerstactiviteiten in Stadshart Amstelveen

28 november 2019 om 12:00 Evenementen

AMSTELVEEN Als Sinterklaasfeest achter de rug is, strijkt het Winter Village weer neer in Stadshart Amstelveen. De vierde editie van het evenement vindt plaats van 7 december tot en met 5 januari. Het Stadsplein wordt dan omgetoverd tot een winters dorp met houten chalets waar vooral kerstartikelen worden verkocht.  Ook keert de kunstijsbaan van 450 vierkante meter weer terug met daaromheen diverse horecavoorzieningen. Op de schaatsbaan vinden ook diverse extra activiteiten plaats. Zo komen de IJsprinsessen Anna en Elsa op zaterdag 14 december op bezoek en komen op zaterdag 4 januari de Super Heroes langs.

Vooruitlopend op de kerstactiviteiten is nu al Amstlvn Twinkelt van start gegaan. In het winkelcentrum staan meer dan 25 iconische kerstfiguren bekend van diverse Disney-films en andere blikvangers als de metershoge verlichtte beer in het Binnenhof. De verlichte kerstfiguren zijn tot en met 5 januari te zien.

De officiële opening van Winter Village vindt plaats op zaterdag 7 december. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers genieten van optredens van onder meer Dennis van Veen en hapjes en drankjes. Ook rijdt op deze dag tussen 12.30 en 16.30 uur een speciale Winter Parade door het centrum. Hier geven verschillende winterse figuren als Olaf & Elsa een spectaculaire show. Na afloop van de parade is er gelegenheid om op de foto te gaan.

Zaterdag 14 december gaat om 15.30 uur de eerste Santa Run in Amstelveen van start. In het Stadshart rennen/wandelen dan enkele honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen een route van 3,5 kilometer door het centrum van Amstelveen. Een deel van de run gaat dwars door het winkelcentrum. Inschrijven voor deelname aan de Santa Run kan via: https://amstelveen.rotarysantarun.nl/inschrijven/


Stadshart Amstelveen is in de decembermaand extra geopend met een koopavond op vrijdag 20 december en maandag 23 december. De winkels zijn dan open tot 21:00 uur. Op tweede kerstdag is het winkelcentrum open van 12:00 - 18:00 uur.

Voor meer informatie over de activiteiten in het wintervillage: http://www.wintervillageamstelveen.nl/

Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen: https://www.stadshartamstelveen.nl/

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie