Afbeelding
Annemieke van der Togt/Jack Waas

Gerard Cox en ´Brugklas´ in Schouwburg Amstelveen

24 november 2019 om 10:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Populaire tv-sterren zijn komende week te zien in Schouwburg Amstelveen. Dinsdag 26 november komt oude rot Gerard Cox met zijn nieuwe solocabaretvoorstelling 'Cox, De grote grijze belofte' naar Amstelveen. Donderdag 28 november zijn de jonge sterren van de tv-serie 'Brugklas' te zien in 'Brugklas de Musical' (9+) in het theater.

Gerard Cox is de éminence grise van het populaire entertainment. Van cabaretgezelschap Lurelei tot monsterhit "‘t Is weer voorbij die mooie zomer' en van de tv-serie 'Toen was geluk heel gewoon' tot De Oase Bar. Cox wordt 80 jaar en dat viert hij met een nieuwe solovoorstelling: 'Cox. De grote grijze belofte'. De voorstelling biedt volgens de aankondiging 'warm, oergeestig, plagend, relevant en actueel cabaret. Precies zoals Gerard zelf is.'

In 'Brugklas de Musical' kan het publiek alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school nu van nóg dichterbij meemaken. 'Brugklas' is bekend van NPO Zapp. In de musical zijn Max, Selma, Emma, Jamie en een compleet nieuwe Brugklasser te zien. 'Brugklas de musical' is een herkenbare zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Voor meer informatie; www.schouwburgamstelveen.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie