Afbeelding
Stadshart Amstelveen

Sinterklaas-activiteiten in Stadshart Amstelveen

19 november 2019 om 07:30 Evenementen

AMSTELVEEN Kinderen kunnen kans maken op een plekje aan tafel bij Sint en Piet bij Stadscafé de Pannenkoek op zondag 24 november. Stadscafé de Pannenkoek serveert een feestelijk pannenkoekendiner waarbij de winnaars samen met hun vader of moeder uitgebreid kunnen dineren met Sint en Piet. De Sint heeft op de Facebook-pagina van Stadshart Amstelveen een videoboodschap achtergelaten voor alle kinderen, waarin hij uitlegt hoe ze kunnen meedoen. Kinderen maken kans door het aantal pepernoten te raden in de pot en hun antwoord door te geven via https://amstlvn.nl/pannenkoeken. 

Daarnaast vinden komende weken meer Sinterklaas-activiteiten plaats. Zo rijdt de Pietentrein op 23, 24 en 30 november en op 1 en 5 december tussen 12.00 en 18.00 uur door het versierde winkelcentrum.

Op zondag 24 november wordt de Super Sint Quiz in het Binnenhof gehouden met liedjes, vragen en grappige weetjes voor kinderen. waarbij Sinterklaas en zijn pieten de gehele middag shows opvoeren. De shows vinden vanaf 12.00 tot 15.00 uur elk uur plaats. Vanaf 15.30 uur kunnen kinderen met sint en piet op de foto. Deze middag staat ook de Sinterklaaskoets bij De Bijenkorf. Het Sinterklaasfeest eindigt met het diner van Sint & Piet voor de kleine winnaars van de social media winactie.  

Op zaterdag 1 en zondag 2 december is er om tussen 12.00 en 13.30 uur een Sinterklaas Discofeest in de Bijenkorf. De Sint en zijn discopieten dansen in een feestelijke optocht naar het Sinterklaas Disco House waar de DJ pietenbeats draait. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie