Afbeelding
Archief

Politie zoekt beelden en info over beroving in Amstelveen

14 november 2019 om 14:30 Misdaad

AMSTELVEEN Wie weet meer over de overval op chinees restaurant Golden Bird aan de Parlevinker gisteravond? De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Woensdag 13 november vond rond 22.00 uur een gewapende beroving plaats nabij een restaurant aan Parlevinker in Amstelveen. De twee daders gingen er te voet vandoor. De politie stelt een onderzoek en is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.

VUURWAPEN Twee onbekend gebleven personen bedreigden kort na sluitingstijd op straat een medewerkster van een restaurant met een vuurwapen of een daarop gelijkend voorwerp. De daders beroofden de vrouw van haar tas met persoonlijke eigendommen. Ze zijn te voet in onbekende richting gevlucht en ondanks de zoekactie door de politie niet meer aangetroffen.

De politie is niet alleen op zoek naar informatie, maar ook naar beeldmateriaal dat in de omgeving is opgenomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dahscams. Wie de beschikking heeft over informatie of beeldmateriaal, wordt verzocht informatie op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Beelden delen kan ook online via het tipformulier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie