RODA ´23 speelde thuis gelijk tegen HBC.
RODA ´23 speelde thuis gelijk tegen HBC. Koos van der Leest

Gelijkspel voor RODA en Martinus; winst voor NFC

11 november 2019 om 11:00 Voetbal

AMSTELVEEN RODA´23 deelde zondag in de tweede klasse van het zondagvoetbal thuis de punten met HBC. In de derde klasse speelde Sporting Martinus thuis gelijk tegen Nieuw West United. Beide wedstrijden bleven doelpuntloos. NFC won in de vierde klasse met 3-2 van Fortius.

ZONDAGVOETBAL

2B RODA '23 -  HBC 0-0 In 2B hebben RODA'23 en HBC in een doelpuntloze wedstrijd gelijk gespeeld. Het was een wedstrijd van twee teams die niet veel voor elkaar onder deden. Beide ploegen kunnen tevreden zijn met een punt omdat er vrijwel geen krachtsverschil was te constateren.

3C Sporting Martunus - Nieuw West United 0-0 In 3C gaven ook Sporting Martinus en het bezoekende New West United elkaar geen duimbreed toe. Vooral in de eerste helft was er nauwelijks krachtverschil maar wel had Sporting Martinus de betere kansen. In de tweede helft hadden de Martianen wat geluk omdat er een toegekende strafschop door doelman Wuthrich van Sporting Martinus werd gestopt. Bij het laatste fluitsignaal wees het scorebord nog steeds 0-0 aan.

3C 's Graveland - Ouderkerk 3-4 Ouderkerk behaalde uit bij 's Gravenland weer een overwinning maar maakte het zichzelf na een 0-3 voorsprong in de eerste helft wel moeilijk. Straver scoorde met een hattrick alle drie goals in de eerste helft. Rocky Nuamah slalomde in de tweede helft door de defensie van de thuisploeg en maakte de 2-4. Het werd nog 3-4 maar verder lieten de Ouderkerkers het niet komen.

4E NFC Fortius 3 - 2  In 4E behaalde NFC in eigen huis een nipte overwinning door Fortius met 3-2 te verslaan. Door deze zege houden de Amstelveners de mede runners up inclusief koploper Arsenal in het vizier. De stand in 4E ziet er als volgt uit:  1 Arsenal 16 punten, 2 WV-HEDW 15 punten, 3 TOG 14 punten en 4 NFC met 13 punten.