RODA verloor het uitduel tegen koploper Wartburgia met  3-1.
RODA verloor het uitduel tegen koploper Wartburgia met 3-1. Koos van der Leest

RODA (zaterdag) verliest van koploper; nipte zege Amstelveen

11 november 2019 om 10:06 Voetbal

AMSTELVEEN AMVJ heeft zaterdag in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal de topper tegen Purmersteijn met 3-1 verloren. De Amstelveense ploeg raakte daarmee de koppositie in 2A kwijt. In de derde klasse won Amstelveen Heemraad van De Meer met 3-2 en verloor Roda ´23 (zaterdag) van koploper Wartburgia. In 4E won koploper Rkavic thuis met 5-0 van Hertha.  

ZATERDAGVOETBAL

2A Purmersteijn – AMVJ 3-1 Een vooral in de eerste helft slap spelend AMVJ keek na 45 minuten voetballen al tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft strafte Bram van der Driest een keepersfout af en verkleinde de achterstand naar 2-1. Maar Purmerend wist er vlak voor tijd 3-1 van te maken. Daardoor was de eerste periodetitel voor de thuisploeg een feit.

3B Amstelveen Heemraad – De Meer 3-2 Amstelveen Heemraad versloeg op het eigen sportpark De Meer met 3-2 na een ruststand van 0-2. Na de pauze stelde de Amstelveense ploeg orde op zaken. Direct na rust was Robert Lesmeister verantwoordelijk voor 1-2 en in de 80ste minuut was het Casper de Vetten die zorgde dat de Amstelveners langszij kwamen, 2-2. De winnende goal van Amstelveen Heemraad werd in blessuretijd gescoord door Jochem van Leeuwen die de eindstand bepaalde op 3- 2.

3B Wartburgia – RODA '23 3-1 RODA '23 leed uit bij Wartburgia een 3-1 nederlaag. De koploper van 3B was zaterdagmiddag in eigen huis niet te kloppen.

4E RKAVIC – Hertha 5-0 Zaterdagmiddag was RKAVIC in eigen huis veel te sterk voor Hertha. De Amstelveense ploeg gaat nu riant aan de leiding in 4E.

Ben Douglas

Amstelveen Heemraad scoort tegen De Meer.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie