iPad cursus 65+

7 november 2019 om 13:48 Activiteiten Deel je nieuws

Bent u helemaal niet vertrouwd met computers en Internet, maar misschien toch wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bang dat u het niet kunt leren? Dan is Zilveronline iets voor u. Met Zilveronline werkt u op een iPad. De iPad blijkt een ideaal hulpmiddel voor ouderen. Makkelijk vast te houden en mee te nemen. De iPad werkt draadloos, heeft alleen een knop voor aan/ uit en is gemakkelijk te bedienen door het scherm aan te raken.

In acht bijeenkomsten met een groep van maximaal acht personen en twee vrijwilligers als begeleider krijgt u les en oefent u. Als u nu nog geen enkele ervaring heeft met computers, nog nooit een knop heeft durven aanraken, zult u verrast zijn dat u al heel snel berichten kunt lezen van en sturen naar uw groepsgenoten. Als u daarmee vertrouwd bent gaat u verder de mogelijkheden verkennen, bijvoorbeeld een e-mail sturen naar familie of kennissen, en u gaat het Internet op om te ontdekken wat daar voor u te vinden is.

Wat bieden wij u? De mogelijkheid om te oefenen in een groep en onder begeleiding van betrokken vrijwilligers. Aanvullend kunt u desgewenst gebruik maken van het inloopspreekuur. U dient thuis te beschikken over wifi, een draadloze internetverbinding en een iPad.

Kosten?

De kosten zijn € 85,00. Als u niet in het bezit van een iPad bent, kunt er een in bruikleen krijgen (€ 45,00). Als u een Amstelveenpas heeft krijgt u 50% korting op het cursusgeld.

Wanneer?

De cursus start in het voorjaar van 2020.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u bellen met Cursusbureau Participe Amstelland 020-5430441 of 020-5430442 maandag tot en met donderdag van 9:00-14:00 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie