De wanden van de Waterwolftunnel krijgen een wasbeurt..
De wanden van de Waterwolftunnel krijgen een wasbeurt.. Provincie Noord-Holland

Afsluiting N201 in avond en nacht voor onderhoud tunnel en aquaduct

11 november 2019 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN De provincie Noord-Holland voert tussen donderdagavond 14 november en zondagochtend 16 november 's avonds en 's nachts achtereenvolgens onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer). Het verkeer op de N201 wordt in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 14 november 20.00 uur tot vrijdagochtend 15 november 05.00 uur. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Koningin Maximalaan (N196) in Ronde Venen en de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn met gele borden omgeleid via de Koningin Maximalaan en de Legmeerdijk (en vice versa).

De Waterwolftunnel is van vrijdagavond 15 november 19.00 uur tot zaterdagochtend 16 november 06.00 uur afgesloten. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer met gele borden omgeleid via de Fokkerweg (N232) en de Bosrandweg/Legmeerdijk N231 (en vice versa). Ook de toe- en afritten van de N201 zijn ter hoogte van de Middenweg en de Braziliëlaan afgesloten. Het verkeer vanaf de Middenweg wordt omgeleid via de Braziliëlaan, Machineweg en Japanlaan naar de N231.

De piovincie voert drie keer per jaar onderhoud uit aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel. Om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel volledig af te sluiten. De provincie voert onderhoud uit aan de technische installaties in de tunnels, reinigt de wanden en markeringen, controleert de veiligheidsmiddelen en er wordt gemaaid. Ook wordt zwerfvuil verwijderd en de riolering gereinigd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, vinden de werkzaamheden in de avond en nacht plaats.

Voor vragen over de werkzaamheden kan contact opgenomen worden met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200.600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie