Organisatoren Vivian Grunberg en Atilla Meulenbelt bij de poster voor de Frozen-dag in Kostverlorenhof.
Organisatoren Vivian Grunberg en Atilla Meulenbelt bij de poster voor de Frozen-dag in Kostverlorenhof. Conny Vos

Frozen-dag in Kostverlorenhof

6 november 2019 om 17:27 Advertorial_1

AMSTELVEEN Winkelcentrum Kostverlorenhof houdt op zaterdag 9 november een Frozen-dag. Van 11.00 tot 16/00 uur zijn ijskoningin Elsa en de vriendelijke sneeuwpop Olaf te gast in het winkelcentrum.

Kinderen kunnen met deze favoriete Disney-helden op de foto. Ze mogen een glittertattoo laten zetten en zich laten schminken. Ook is er een kleurwedstrijd. Kleurplaten zijn donderdag en vrijdag nog af te halen in alle winkels in winkelcentrum Kostverlorenhof en kunnen zaterdag worden ingeleverd. Degene met de mooiste kleurplaat wint bioscoopkaartjes voor de film Frozen 2, die in november in première gaat.

Vorig jaar werd de 'meet & greet' ook gehouden. "Dat was een groot succes," vertelt Vivian Grunberg van kinderkledingwinkel Twinkel 4 kids. "Het idee is hetzelfde, maar we zijn nu nog beter voorbereid."

GRATIS Het gratis toegankelijke evenement is een onderdeel van de promotie van het winkelcentrum. "We hebben een veelzijdig winkelcentrum met een grote diversiteit aan winkels," gaat Atilla Meulenbelt van Subzero's verder. Hij zit sinds drie jaar met zijn zaak in het winkelcentrum waar mensen even kunnen zitten voor een ambachtelijk gemaakt ijsje, een lokaal gebrand kopje koffie of een lekkere lunch.

"Het winkelcentrum heeft goede internationale horeca, van Japans en Grieks tot Surinaams en Thais," noemt hij enkele van de meer dan veertig ondernemingen op. "Mensen kunnen tanken en naar de kapper. Er zijn kleine speciaalzaken en grote supermarkten. Dat is onze kracht." Het winkelcentrum bestaat vijftig jaar en in het kader daarvan zijn meer evenementen te verwachten.

BIZ "Door de oprichting van een Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er meer geld om evenementen als dit te organiseren," legt Vivian uit,"'want alle ondernemers en vastgoedeigenaren betalen mee en werken samen om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken."

Zo werd in september een speeltoestel in gebruik genomen, waar kinderen zich prima kunnen vermaken terwijl hun ouders een boodschap doen. Sinds kort hangen er grote banners met het gezicht van de winkeliers aan het plafond, zodat het winkelende publiek ziet welke ondernemers er nog meer in het winkelcentrum aanwezig zijn.

FROZEN-DAG "Kostverlorenhof bloeit op," stelt Vivian, die na acht jaar voorzitterschap van BIZ het stokje gaat overdragen aan Atilla. "Ik heb het met veel plezier gedaan, maar ik ga stoppen met de kinderkledingwinkel en een carrièreswitch maken. Ik vind het leuk om het af te sluiten met een mooi evenement als de Frozen-dag."

De Frozen-dag in winkelcentrum Kostverlorenhof begint om 11.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen, maar daarna zijn veel winkels en restaurants nog lang geopend. De eerste twee uur is het parkeren in de blauwe zone gratis.

Conny Vos

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie