Tijdens het Amstelveens Sportgala worden jaarlijks de lokale kampioenen gehuligd
Tijdens het Amstelveens Sportgala worden jaarlijks de lokale kampioenen gehuligd import

Amstelveense sportkampioenen kunnen zich aanmelden voor huldiging

4 november 2019 om 12:58 Overig

AMSTELVEEN Amstelveen sportkampioenen van 2019 worden opgeroepen om zich aan te melden voor de traditionele huldiging in januari tijdens het Amstelveens Sportgala. ´Wij zijn trots op onze sportkampioenen. Daarom zetten we ze elk jaar in het zonnetje op het Amstelveens Sportgala. Iedereen uit Amstelveen, die in 2019 kampioen werd in zijn of haar sport, nodigen we uit om zich aan te melden voor zijn of haar huldiging tijdens het sportgala,'aldus de oproep van AmstelveenSport.


Voor de huldiging komen in sportkampioenen in aanmerking die in Amstelveen wonen of die uitkomen voor een Amstelveense vereniging. Ze moeten in 2019 individueel of in teamverband een titel hebben behaald in de hoogste afdeling van hun sport, in de categorieën junior, senior of veteranen. Met een titel wordt daarbij uitsluitend gedoeld op: Nederlands Kampioen (in de hoogste divisie van een competitie die het hele land beslaat); goud, zilver, brons op een EK en/of WK, of goud, zilver, brons op de Olympische spelen. De betreffende sporten moeten erkend zijn door NOC/NSF.


Aanmelden van teams of individuele sporters die in 2019 kampioen zijn geworden kan vanaf heden. Inzendingen moeten voor 22 november gemaild worden naar Ingrid Wulving van AmstelveenSport via i.wulving@amstelveensport.nl. Dat moet gebeuren onder vermelding van voornaam en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer van de kampioen., een liggende (sport)foto met een hoge resolutie (minimaal 2 MB) en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap.

Als het (Nederlands) kampioenschap van 2019 nog niet gespeeld is, worden betrokkenen opgeroepen om de eventuele Amstelveense kampioen dan zo snel mogelijk na het behalen van kampioenschap aan. De uiterste aanmelddatum daarvoor is 13 januari 2020.

Wie kampioensfoto's of video's heeft en het leuk vindt we deze tijdens het gala in een compilatie vertoond worden, kan de beelden sturen naar i.wulving@amstelveensport.nl.

Meer informatie bij Ingrid Wulving 88-858.5100.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie