Amstelveen Heemraad verloor uit van koploper Wartburgia.
Amstelveen Heemraad verloor uit van koploper Wartburgia. Hans van Beek

Amstelveen verliest van koploper; winst voor RODA (zaterdag) en Rkavic

4 november 2019 om 10:34 Voetbal

AMSTELVEEN AMVJ heeft op 2 november in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal met 1-1 gelijkgespeeld tegen EDO. AMVJ blijft ondanks het puntenverlies aan kop in 2A. Amstelveen Heemraad verloor in de derde klasse thuis van  Wartburgia, koploper in 3B. RODA ´23 won in dezelfde klasse met 2-0 thuis van ZCFC. In  4E won koploper Rkavic uit met 1-5 van Fortius. Sporting Martinus verloor in dezelfde klasse uit met 1-0 van Real Sranang.

ZATERDAGVOETBAL

2A AMVJ – EDO 1-1 Het was zaterdagmiddag geen beste wedstrijd tussen de twee teams uit 2A. AMVJ nam in de eerste helft via en strafschop de leiding, 1-0 en dat werd ook de ruststand. Na onzorgvuldig verdedigen van de Amstelveners lukte het bezoekers om de gelijkmaker te scoren waardoor na het eindsignaal de stand 1 – 1 op het scorebord stond.

3B Amstelveen Heemraad – Wartburgia 0-2: RODA '2 - ZCFC 2-0 Amstelveen Heemraad moest in eigen huis een nederlaag incasseren. Wartburgia bleek met 0 – 2 te sterk en vertrok met 3 Competitiepunten uit Amstelveen. RODA '23 was in eigen huis te sterk voor ZCFC. De Bovenkerkers openden in de eerste helft de score toen Dennis Spitteler met een goede pass Tim Steij bereikte die de stand op 1-0 bracht. In de tweede helft was het weer Dennis Spitteler die opnieuw Tim Steij bereikte die de defensie van de tegenstander in de luren legde en de eindstand bepaalde op 2-0.

4e Fortius – RKAVIC 1-5; Real SrananG – Sporting Martinus 1-0 In 5A was RKAVIC met 1 – 5 te sterk voor Fortius en leed Sporting Martinus een 1 -0 nederlaag uit bij Real Sranang.