AMVJ behaalt overwinning tegen DVVA

26 februari 2018 om 12:26 Sport/sport

AMSTELVEEN AMVJ heeft zaterdag in 2A een nuttige overwinning behaald in de uitwedstrijd tegen DVVA. Ouderkerk kon in 4D een achterstand bij CTO '70 niet ongedaan maken.

ZATERDAGVOETBAL

2A DVVA – AMVJ 1-2 (1-0)
AMVJ begon goed aan de wedstrijd, maar het was toch het thuis spelende DVVA dat als eerste mocht juichen. Bij de eerste de beste goed uitgevoerde aanval van de Amsterdammers was het raak en stond het 1-0. AMVJ liet zich echter niet gek maken, ook niet toen DVVA twee niet te missen kansen onbenut liet. In de tweede helft deed AMVJ er alles aan om langszij te komen en dat lukte ook na 65 minuten spelen. De jonge Daan Hees bediende Bram van der Driest met een afgemeten voorzet die daar alleen zijn voet tegenaan hoefde zetten om de gelijkmaker te scoren. Het werd nog mooier want AMVJ kwam daarna op voorsprong. Lionel Grootfaam zette na een scrimmage voor het DVVA-doel, met een hakballetje de 1-2 op het scorebord. In de stand kwam geen verandering meer in.

4D Restant afgebroken wedstrijd CTO '70 - Ouderkerk 4–2 (3-1)
Het duel tussen CTO '70 en Ouderkerk was enkele weken eerder na 60 minuten door de scheidsrechter afgefloten omdat hij gezien de sfeer in het veld verder spelen niet mogelijk achtte. Zaterdag werd het restant, 30 minuten, uitgespeeld. CTO '70 besliste het duel vrij snel door als eerste te scoren en de voorsprong te vergroten naar 4-1. Een beter spelend Ouderkerk wist de achterstand nog te verkleinen naar 4–2 , maar daar bleef het bij.