Afbeelding
Amstelveen Inzicht

Amstelveen InZicht voortaan vrijdagochtend open

31 oktober 2019 om 11:00 Overig

AMSTELVEEN Belevingscentrum Amstelveen InZicht is vanaf 1 november iedere vrijdagochtend om 9.00 uur open. Ook wordt de zaterdagopenstelling aangepast. Amstelveen Inzicht is voortaan alleen de eerste zaterdag van de maand geopend (was de eerste en derde zaterdag van de maand). De nieuwe openingstijden sluiten volgens de gemeente beter aan bij de wensen van het publiek. Door wekelijks de
vrijdagochtend te openen is het belevingscentrum jaarlijks meer uren open dan voorheen.

Amstelveen InZicht, gevestigd aan het Stadsplein boven de bibliotheek, is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

Amstelveen InZicht is per november geopend op woensdag en donderdag van 12.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en de eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: https://amstelveeninzicht.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie