Afbeelding
Koos van der Leest

Nieuwe nederlaag voor RODA '23; Martinus verslaat Diemen

28 oktober 2019 om 11:09 Voetbal

AMSTELVEEN RODA ´23 komt dit seizoen maar niet op stoom in de tweede klasse van het zondagvoetbal. Zondag verloor het team uit met 3-0 van Pancratius, de nummer 2 uit de competitie. RODA heeft in de eerste zes duels slecht 1 punt gehaald en bungelt nu met FC Weesp onderaan de ranglijst. In de derde klasse van het zondagvoetbal won Sporting Martinus thuis van Diemen. In de vierde klasse verloor NFC uit van WV-HEDW.

ZONDAGVOETBAL

RODA '23 verloor uit en tegen Pancratius met 3-0. Met een 1 - 0 ruststand leek alles nog mogelijk maar Pancratius was nog tweemaal trefzeker en won verdiend met 3-0.

Sporting Martnus rekende in de derde klasse op eigen veld af me Diemen. Het werd 4-2 na een ruststand van 3-0. Voor rust scoorden Ralph Rekkers (1x) en Raymon Wismeijer (2x). In de tweede helft bracht Tago Dos Santus Martinus op 4-0. In d slotfasse wist Diemen nog tweemaal te scoren. Eindstand 4-2.

SV Ouderkerk versloeg in dezelfde klasse UVV met 3-4. De ruststand was 0-2 door goals van Tom Straver en Mitchel Melissen. Een in de tweede helft slordig spelend Ouderderk liet UVV bijna terugkomen in de wedstrijd. Het werd uiteindelijk 3-4 voor de Ouderkerkers. Jay Day en nogmaals Ton Straver scoorden in de tweede helft voor Ouderkerk.

NFC verloor in de vierde klasse nipt met  3-2 het uitduel tegen WV-HEDW. Met 7 punten uit 5 wedstrijden staat  NFC nu op de vijfde plaats van de ranglijst in 4E.