Afbeelding
Hans van Beek

AMVJ aan kop na winst bij Arsenal; verlies voor Amstelveen

28 oktober 2019 om 10:25 Voetbal

AMSTELVEEN AMVJ heeft in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal goede zaken gedaan in het uitduel tegen Arsenal. AMVJ won met 0-3 en staat nu aan kop in de competitie. Amstelveen Heemraad en RODA ´23 (zaterdag) verloren in de derde klasse hun uitduels tegen respectievelijk JOS Watergraafsmeer en Buitenveldert.

ZATERDAGVOETBAL

In 2A was AMVJ veel te sterk voor Arsenal.  Door een perfecte 0-3 uitzege staat de ploeg van trainer Rick Kumar voorlopig op de eerste plaats van de ranglijst.  Het was een verdiende zege want Arsenal had vrijwel constant een licht overwicht. Zep Fransen opende de score, 0-1 en Ted Mijnals  maakte er in de tweede helft 0-2 van. De laatste treffer was een verdienste van  Thijs de Graaf die de eindstand bepaalde op 0 - 3.

Amstelveen Heemraad verloor het uitduel tegen JOS/Watergraafsmeer  met 2-1. Bij rust had de Amsterdamse ploeg al een 2 - 0 voorsprong.  In de 86ste minuut redde  Robert Meiser de eer en verkleinde tot 2-1. Daar bleef het bij. Amstelveen-trainer Edwin van Maas: " Het was dramatisch in de eerste helft. Teveel spelers gaven niet thuis en dan is het lastig om deze wedstrijd te winnen. Volgende week moeten wij er staan en dan zullen wij wel zien".

RODA '23 moest een forse nederlaag incasseren in het uitduel tegen Buitenveldert., Bij rust was het nog maar 1 - 0 voor de thuisclub, maar in de tweede helft scoorde Buitenveldert nog 4 keer. RODA '23 kwam niet verder dan 1 goal van Justin groenen. Eindstand 5-1.

Sporting Martinus (zaterdag) verloor in 4E in eigen huis met 3-4 van FC Almere.

Rkavic, koploper in 4E, moest eveneens op eigen veld de punten delen met TABA, 2-2.