Scène uit 'Roodkapje'
Scène uit 'Roodkapje' Vanessa Wessels

Fikse korting op jeugdtheater in Schouwburg met Amstelveenpas

25 oktober 2019 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen doet vanaf deze maand mee aan de Cultuuractie van de gemeente Amstelveen. Kinderen en ouders met een Amstelveenpas (voor inwoners met een laag inkomen) kunnen voor slechts 4 euro per voorstelling uit het complete jeugdaanbod van de schouwburg in de maanden oktober, november en december. Pashouders konden al voor 2 euro naar de film bij Cinema Amstelveen. Deze actie is er om te zorgen dat kinderen en ouders met een Amstelveenpas ook mee kunnen doen met activiteiten.

Bijna elk weekend staat er wel een jeugdtheatervoorstelling op het programma bij Schouwburg Amstelveen. Zo is op zondag 3 november de familiemusical 'Kikker en het avontuur' (4+) van Theater Terra te zien en wordt op zondag 10 november de swingende sprookjesvoorstelling 'De wolf en de 7 geitjes' (3+) uitgevoerd. Op donderdag 28 november zijn de helden van de tv-serie 'Brugklas' te zien in 'Brugklas de musical' (9+).

Ook in de decembermaand staan diverse jeugdvoorstellingen op het programma zoals 'De pakjeskluis van Sinterklaas' (3+) op woensdag 4 december, 'Roodkapje' (6+) op zondag 22 december en het Peuterfestijn (2+) met onder meer Woezel & Pip en 'Kikker is verliefd' op zondag 29 december.

De kaartverkoop gaat via de kassabalie van Schouwburg Amstelveen. De balie is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur en voorafgaand aan de voorstelling. Wie gebruik wil maken van de kortingsactie moet per persoon een geldige Amstelveenpas meenemen.

Voor meer informatie over de Amstelveenpas: https://amstelveenpas.nl/

'Brugklas'
Scène uit 'Kikker en het avontuur'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie