Scène uit de voorstelling ´Frou Frou´.
Scène uit de voorstelling ´Frou Frou´. Ben van Duin

Een dromer die het leven probeert te begrijpen

20 oktober 2019 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Theatergroep Bambie speelt op dinsdag 22 oktober de voorstelling ´Frou Frou' in theater Griffioen in Uilenstede. De voorstelling gaat over clown Frou Frou, een dromer die het leven probeert te begrijpen. Twee geschminkte cellisten die zo maar opkomen en afgaan, roepen met hun muziek dingen van vroeger bij hem op. Trucs die Frou Frou zich nog maar half herinnert, kunsten die hij nooit meer vertoont, een trompetsolo die hij ooit beheerste. De cellisten lijken soms ook op mensen die hij heeft gekend: het echtpaar dat geen kind wilde, het meisje dat hij liefhad, de circusdirecteur die alles van de sterren wist.

´Frou Frou´ is de tweede solo van Jochem Stavenuiter. Hij creëerde het personage, gebaseerd op clowns uit Fellini-films, toen hij meewerkte aan ´Fellini´ van het Noord Nederlands Toneel. De cellisten zijn Amber Docters van Leeuwen en Pepijn Meeuws. Aanvang 20.30 uur, toegang 17,50 euro.

Voor meer informatie: https://griffioen.vu.nl/voorstelling/seizoen-19-20/theatergroep-bambie-jochem-stavenuiter-frou-frou/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie