Goochelaar Jahon neemt publiek mee op reis door bijzonder bos.
Goochelaar Jahon neemt publiek mee op reis door bijzonder bos. Pr

Herfstvakantie vol voorstellingen in Poppentheater

16 oktober 2019 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Het Amstelveens Poppentheater heeft in de herfstvakantie diverse voorstellingen op het programma staan. Zo speelt goochelaar Jahon op maandag 21 oktober om 14.30 uur zijn goocheltheatervoorstelling 'Verdwalen' voor iedereen vanaf 4 jaar. Met zijn goocheltrucs en landkaart als bindmiddel neemt hij het publiek mee op een wandeling door een bijzonder bos. Het belooft een grappige reis vol verwondering te worden. 

WOLKENFABRIEK Irene Laros brengt op dinsdag 22 oktober om 14.30 uur ´De Wolkenfabriek´ (4+). Zij vertelt en speelt de avonturen van wolkenmaker Willy en zijn maatje Wolly in een decor van een levensgroot pop-up boek vol vondsten en verrassingen.

SNELSTE ZEBRA Op woensdag 23 oktober staat om 14.30 uur de voorstelling 'De snelste zebra van de wereld´ (4+) van Harro van Lien op het programma . Deze grappige beeldende vertelvoorstelling  over een Zebra die altijd zodanig wint dat zijn vriendjes niet meer tegen hem willen hardlopen is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige prentenboek van Youp van ´t Hek.

EENDJE Op zaterdagavond  26 oktober om 19.30 uur brengt Kim van Zeben  de familievoorstelling ´Eendje´ (6+). Daarin vertrouwt Eend Dobber de komische reporter Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

SSST! Voor de allerkleinsten brengt het jonge gezelschap Rose Stories/Studio Figu op zondagmorgen 27 oktober om 10.30 uur de voorstelling 'Ssst!' (2+). Het is een fantasie-prikkelende voorstelling met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. 

Het Amstelveens Poppentheater staat aan Wolfert van Borsselenweg 85A in Amstelveen. De toegangsprijs bedraagt 9 euro per voorstelling. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via https://amstelveenspoppentheater.nl/

Irene Laros in ´De Wolkenfabriek´.
 Kim van Zeben bengt de familievoorstelling ´Eendje´.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie