RODA ´23 (zaterdag) speelde uit gelijk tegen Pancratius.
RODA ´23 (zaterdag) speelde uit gelijk tegen Pancratius. Koos van der Leest

Amstelveen wint nipt, gelijkspel voor RODA (zaterdag)

14 oktober 2019 om 09:41 Voetbal

AMSTELVEEN De Amstelveense zaterdagvoetbalteams hebben het dit weekeinde redelijk gedaan. AMVJ en RODA '23 kwamen niet verder dan een gelijkspel. Amstelveen Heemraad won nipt van Kadoelen. Rkavic behaalde in Almere een monsterscore. Alleen Sporting Martinus moest de overwinning laten aan Fortius.

ZATERDAGVOETBAL

2A Aalsmeer – AMVJ 1-1 (1-0) AMVJ kwam in de eerste helft op 0-1 achterstand. IN de tweede helft kwam AMVJ op geijke hoogte. Na een corner van Daan Brinkman volgde de welverdiende gelijkmaker door een kopbal van Lionel Grootfaam.

3B Pancratius – RODA '23 1-1 (0-0) Pancratius en RODA '23 kwamen niet verder dan een puntendeling, De eerste helft leverde geen goals op en kon er worden gerust met een 0 – 0 gelijke stand. In de tweede helft liet RODA '23 enkele goede kansen onbenut en kwam in de 60ste minuut zelf op 0-1 achterstand. RODA '23 rechtte de rug en ging op zoek naar de gelijkmaker. Na een uitstekende hoekschop kopte Dennis Spitteler hard en onhoudbaar de gelijkmaker binnen, 1-1. Daar bleef het bij.

3B Amstelveen/Heemraad – Kadoelen 2-1 (0-0) Het nog steeds ongeslagen Amstelveen Heemraad wist op eigen veld 3 punten binnen te halen door een kleine zege op Kadoelen. De bezoekers kwamen na rust op een ietwat geflatteerde 0-1 voorsprong door een goal van Barry Kuiper. Wat later in de wedstrijd moest de Kadoelen goalgetter met rood van het veld. Met een man meer spelend kwam Amstelveen Heemraad dankzij de goal van Michael Koster op 1-1. In de 4de minuut van de blessuretijd Joeg Joey Pouw, tot grote vreugde van de supporters alsnog de winnende Amstelveense goal binnen. Eindstand 2-1.

Met een monsterscore van 11 – 1 vernederde RKAVIC in 4E het bezoekende SV Almere, Sporting Martinus verloor in 4E in eigen huis met 1-4 van Fortius.

Amstelveen Heemraad won thuis nipt van Kadoelen.