Plaatselijke VVD-politici hielpen mee bij transport van de producten.
Plaatselijke VVD-politici hielpen mee bij transport van de producten. VVD Amstelveen

AH Maalderij schenkt voorraad aan Voedselbank Amstelveen

8 oktober 2019 om 14:39 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De Albert Heijn-vestiging aan Maalderij heeft wegens een verbouwing de gehele voorraad verse- en diepvriesproducten aan de Voedselbank Amstelveen heeft geschonken. De Voedselbank was bijzonder blij met de uitnodiging van supermarktmanager Nico Bon om alle producten waaronder groenten en fruit op te komen halen in verband met de verbouwing.

De veertien vrijwilligers werden geweldig geholpen door een aantal raadsleden van de VVD en wethouder Herbert Raat. Ook de medewerkers van AH zelf verleenden hulp. De chauffeurs zijn met twee busjes wel drie keer op en neer gereden met kratten vol van AH naar de Voedselbank. De diepvrieskasten zitten daar nu vol en ook de koeling is tot de nok toe gevuld. De Voedselbank kreeg ook nog veel kratten met non-food producten, zoals wasmiddelen, luiers en dergelijke.

De VVD dankt het AH-filiaal ook voor de grote donatie en de perfecte organisatie tijdens de leeghaal-operatie. In twee uur tijd was de winkel helemaal leeg en waren de producten onderweg naar de Voedselbank. Het Albert Heijn-filiaal in Bovenkerk gaat over op het nieuwste Albert Heijn-winkelconcept en krijgt daartoe een volledige metamorfose. De vernieuwde supermarkt gaat op 16 oktober om 14.00 uur weer open. Wethouder Herbert Raat zal de openingshandeling verrichten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie