Afbeelding
Jase & Joy

Echtpaar De Groot sluit zich aan bij nieuwe speelgoedketen Jase & Joy

8 oktober 2019 om 10:00 Winkels

AMSTELVEEN De nieuwe speelgoedketen Jase & Joy komt ook naar Amstelveen. Ondernemers Hans en Joke de Groot, eerder dit jaar nog franchisenemer van Intertoys aan de Binnenhof 5C, hebben zich aangesloten bij de nieuwe keten.

Het waren roerige tijden voor de franchisenemers van Intertoys, waaronder Hans en Joke de Groot. Zij stonden aan het hoofd van de vestiging in Amstelveen, maar moesten eerder dit jaar toezien hoe de keten failliet ging. Het paar sloeg na het faillissement de handen ineen met een aantal andere voormalige Intertoys-ondernemers om samen met retailorganisatie Euretco een nieuwe speelgoedformule te gaan bouwen. 

ANDERS "Na het faillissement en de overname van Intertoys hebben we de balans opgemaakt of we door wilden met die formule. Met een groepje ondernemers hadden we al snel het gevoel dat het anders moest. Het ontbreekt in de markt aan een frisse nieuwe speelgoedformule die voldoet aan de huidige tijd. Dit was voor ons de kans om van de grond af aan iets nieuws te gaan bouwen op een manier die er nog niet is”, aldus Hans.

Makkelijker gezegd dan gedaan want er was letterlijk nog niets. De winkels draaien daarom nu tijdelijk onder de naam De Nieuwste Speelgoedwinkel. In de tussentijd is er hard gewerkt aan een compleet nieuw concept, dat nu wordt uitgerold: Jase & Joy. 

De winkel in Amstelveen, te vinden aan de Binnenhof 5C waar vroeger de Intertoys zat, wordt de komende tijd vernieuwd maar is wel gewoon geopend. Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie