RODA ´23 verloor in de stromende regen van DCG.
RODA ´23 verloor in de stromende regen van DCG. Koos van der Leest

Nederlagen voor RODA, Martinus en NFC

7 oktober 2019 om 13:10 Voetbal

AMSTELVEEN RODA ´23 heeft in de tweede klasse van het zondagvoetbal de derde achtereenvolgende nederlaag geleden. De Bovenkerkers slaagden er zondag niet in om het uitduel tegen DCG te winnen. Vooral in de eerste helft waren de Amsterdammers heer en meester. Die sloten de eerste helft af met een 2 -0 voorsprong. Een strafschop , goed genomen door Ogenio bracht RODA ´23 nog terug in de wedstrijd want bij 2-1 was nog alles mogelijk. Het mocht niet zo zijn want DCG scoorde nogmaals en won de wedstrijd met 3-1.

Sporting Martinus leed in de derde klasse van het zondagvoetbal een nipte 2-1 nederlaag in het uitduel tegen FC Abcoude. Al bij rust stond het 1-0 voor de Abcoudenaren die ook in de tweede helft door gingen met scoren. Het werd 2-0. Toch kwam Sporting Martinus enigszins terug toen Cornwall de achterstand verkleinde naar 2-1. Maar de Martianen die enkele basisspelers misten, lukte het niet om nog langszij te komen.

ZSGO/WMS dat in Ouderkerk op bezoek kwam was in de dezelfde derde klasse een maatje te groot voor de plaatselijke FC. Alle twee doelpunten van de Amsterdammers werden gescoord in de eerste helft.

In afdeling 4E verloor NFC het uitduel tegen TOG met 5-3.