Afbeelding
Cormeta

Cormeta zoekt zwembegeleiders voor visueel gehandicapten

4 oktober 2019 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN Cormeta, een sportvereniging voor visueel gehandicapten, zoekt nieuwe zwembegeleiders. Onlangs heeft één van de begeleiders te kennen gegeven dat hij eind dit jaar met zijn vrijwilligerswerk voor Cormeta wil stoppen. De vereniging houdt na zijn vertrek nog twee zwembegeleiders over en dat is een erg krappe basis voor toezicht bij het zwembad. Cormeta is daarom op zoek naar vrijwilligers die op zaterdagmorgen tussen 8.00 en 9.00 uur toezicht bij het bad kunnen houden en in geval van nood in het water kunnen springen om iemand te helpen/redden. Het zou helemaal fijn zijn als er nieuwe vrijwilliger gevonden wordt die ook bevoegd is om zwemles te geven. Het zwemmen vindt iedere zaterdag, met uitzondering van zomer- en kerstvakantie, plaats in De Meerkamp aan Van der Hooplaan 239 in Amstelveen.

Cormeta heeft ook behoefte aan nieuwe voorrijders bij het tandem-rijden. De fietsgroep maakt elke eerste zondag van de maand, tussen april en november, een fietstocht van circa 50 km. Het vertrekpunt is (doorgaans) het Amstelstation in Amsterdam Oost en de routes komen door diverse plaatsen in de regio.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Mirjam van Wijk, secretaris van de vereniging via secretaris@cormeta.nl of 020-647.5241.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie