Afbeelding
Pr

Schouwburg Amstelveen houdt kleurrijk familiefestival

5 oktober 2019 om 12:00 Overig

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen houdt zondag op zondag 13 oktober van 9.30 tot 13.00 uur het Familiefestival Kleurrijk. De ontdekkingsreis begint in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en zij naar hartenlust kunnen ontdekken en spelen. De peuters kunnen zich verkleden tot vierkant of cirkel, een totempaal bouwen of een duik nemen in een levensgrote blokkendoos. In de theaterzalen zijn de voorstellingen 'Geel' (2+) en 'Het grote kleurenballet' (4+) te zien die onderdeel uitmaken van de ontdekkingsreis.

In 'Geel' neemt Mime Wave het publiek mee naar een wereld waar alles geel is. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko in deze wereld allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt. Dat hoort natuurlijk niet! Tot ze ontdekken dat ze met geel en blauw groen krijgen en zo een kleurrijke wereld creëren. De voorstelling is te zien om 10.00 en 11.45 uur.

Theaterstraat en Meboer & Bakker brengen 'Het Grote Kleurenballet'. Een grote gele bal maakt een spectaculaire draai, terwijl een stoere blauwe streep met armen beweegt op de maat van de muziek. Steeds meer kleuren en vormen komen het podium op. Alleen zijn sommige danspassen best lastig en zijn de kostuums prachtig, maar ook groot en on-
handig. Het zorgt voor hilarische momenten. Uiteindelijk worden alle passen losgelaten en ontstaat een prachtig bewegend kunstwerk. De voorstelling is te zien om 10.15 en 12.00 uur.

Klik hier voor meer informatie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie