Jeugdtraining
Jeugdtraining Poelster

Schaatsvereniging De Poelster slijpt de schaatsen

1 oktober 2019 om 22:04 Overig Deel je nieuws

Hoewel de kans op natuurijs door de opwarming van de aarde steeds kleiner lijkt, is die nog lang geen nul. Eén keer een periode met vorst is voldoende. En dan moet je er wel klaar voor zijn, voor die tochten in Vinkeveen, Ter Aar en wellicht nog verder weg. Dan moet je er nu dus voor zorgen dat je al ijs in de benen hebt.

Maar ook zonder natuurijsambities is het gewoon heel erg leuk om te schaatsen op kunstijs. Schaatsvereniging De Poelster traint vanaf zaterdag 12 oktober met verschillende trainingsgroepen op de Jaap Edenbaan. Zowel de mensen die serieus wedstrijden (en wellicht de Elfstedentocht) willen rijden kunnen aan hun trekken komen als de mensen die puur ter recreatie schaatsen. Op vrijdagmiddag (van 17.00 tot 18.00 uur) en zaterdagochtend (van half 10 tot half 11) is er jeugdschaatsen voor kinderen van 5 tot 12 jaar (basisschool). O.l.v. ervaren trainers kunnen zowel wedstrijdschaatsers, recreanten en jeugdschaatsers leren schaatsen en/of hun techniek verbeteren en tegelijkertijd werken aan een betere conditie.

Voor tijden, tarieven en meer informatie: http://www.poelster.nl (>>activiteiten en clubinfo). Of bel met Ada Zwaal (senioren, 020-6471770) of Petra Simons (jeugd, tel 06-48514551). Ook kun je je direct aanmelden: http://www.poelster.nl>> inschrijven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie