Amstelveen Heemraad won nipt van SCW.
Amstelveen Heemraad won nipt van SCW. Hans van Beek

Amstelveen Heemraad blijft maar winnen

23 september 2019 om 12:08 Voetbal

AMSTELVEEN Na eerder succes in de bekercompetitie is Amstelveen Heemraad de competitie in de derde klasse van het zaterdagvoetbal goed begonnen met een overwinning in Rijsenhout. De plaatselijke SCW werd met 1-2 verslagen. Gemakkelijk ging het niet voor de Amstelveners, want de 1-2 viel ver in blessuretijd uit een strafschop. Zakaria Madrane werd de matchwinnaar.

Het gepromoveerde RODA ´23 begon ook goed in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. RODA won met 2-1 van VVA/Spartaan. De eerste tien minuten tastten de twee teams elkaar af  maar daarna opende RODA'23 de score. Jesper Hottentot bereikte met een schitterende pass Dennis Spitteler die 1-0 maakte. In de tweede helft  vergrootte RODA'23 de voorsprong naar 2-0 dankzij een goal van Hassan Makdan. In de slotfase werd het nog even spannend, want VVA/Spartaan scoorde 2-1. Verder liet RODA'23 het echter niet komen.

In de tweede klasse won AMVJ zaterdag met 2-1 van NITA.  AMVJ stond bij rust al op een 2-0 voorsprong na goals van Sep Jansen en Tim Wulfraat. In de tweede helft werd het nog billen knijpen in de slotfase van het duel. NITA scoorde tegen maar gelukkig voor AMVJ bleef het daarbij.

In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal won Rkavic uit Amstelveen thuis met 3-2 van CTO ´70 uit Duivendrecht.

Het eerste zaterdagteam van Sporting Martinus ging in dezelfde klasse thuis met 1-4 ten onder tegen FC Weesp.

Het eerste zaterdagteam van SV Ouderkerk verloor uit met 10-0 van Robinhood.

RODA ´23 (zaterdag) won thuis met 2-1 van VVA Spartaan.