Afbeelding
Eigen foto

Truckers en OTT-cliënten gaan toeterend door regio

21 september 2019 om 15:00 Evenementen

AMSTELVEEN Een file van tientallen vrachtwagens is over het algemeen geen fijn vooruitzicht voor andere weggebruikers. Maar er zullen maar weinig mensen zijn die voor de feestelijke stoet van de Truckersrun van de Stichting Aalsmeer Bloemen Tour geen uitzondering maken. 

Horen en zien verging het publiek soms bij het passeren van de ruim honderd vrachtwagens die vandaag door de regio trokken. De toeters van de deelnemende voertuigen aan de Truckersrun van Stichting Aalsmeer Bloemen Tour werden namelijk veelvuldig gebruikt.

HOOGTEPUNT Maar al dat lawaai droeg uiteraard alleen maar bij aan de pret, niet alleen voor de cliënten van Ons Tweede Thuis - voor wie de Truckersrun een hoogtepunt in het jaar is - maar uiteraard ook voor de chauffeurs die geheel vrijwillig achter het stuur kruipen. En natuurlijk ook voor de mensen langs de kant. 

Het was een feest om al die vrolijke gezichten te zien achter de ramen van de trucks. Zwaaiend, toeterend maar vooral - en dat is waar het om draait - genietend van deze prachtige dag. 

Wil je meer weten over de Truckersrun? Kijk dan hier

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie