Afbeelding
TOBO

TOBO speelt ´De Bekende Nederlander´

21 september 2019 om 14:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De lokale toneelgroep TOBO speelt in het weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 september drie keer 'De bekende Nederlander!' van Alan Ayckbourn. Hoofdpersonages in het stuk zijn Marco Mink, Arend van der Made en Astrid Barend. Zeventien jaar geleden vond een onvergetelijke ontmoeting plaats tussen Arend en Marco, waarna Marco in de gevangenis belandde. Hij schreef daar zijn memoires en na een spraakmakend interview met Astrid Barend werd hij een beroemde tv-ster. Astrid doet voor haar nieuwe programma een beroep op Marco Mink om een nieuwe ontmoeting tussen de twee mannen te regelen. Tijdens de opnames wordt er flink gewroet in verzuurde aarde, wordt het privéleven van glamourboy Marco blootgelegd en steekt de wind op boven de stille wateren van Arend.

De rollen worden gespeeld door Remco van Haagen, Carles Wolterman, Marijtje Overduin, Katy Olivia van Tergouw, Robert Tamboer, Peter Lichtenveldt, Madeleine Weel, Margriet Berger en anderen. De regie is in handen van Evert de Vries.

TOBO voert het stuk op in het Noorddamcentrum aan Noorddammerweg 1. Het begint vrijdag 27 en zaterdag 28 september om 20.15 uur en zondag 29 september (matinee) om 15.00 uur. Toegang 12,50 euro.

Voor meer informatie en kaarten: http://www.toneelgroeptobo.nl/binnenkort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie