Brandweerman Sam en zijn vrienden.
Brandweerman Sam en zijn vrienden. Levin den Boer

Schouwburg start seizoen voor jeugd met Kunst & Kids Festival

22 september 2019 om 10:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Het jeugdtheaterseizoen in Schouwburg Amstelveen gaat op zondag 29 september van start met het Kunst & Kids Festival. Alle kinderen uit Amstelveen en omstreken zijn tussen 11.00-17.00 uur van harte welkom. Het festival biedt een middag vol theater, film, coole workshops en meer. Ster van de dag is Brandweerman Sam. Hij gaat tijdens een voorstelling in de grote zaal op kampeeravontuur. Kinderen worden opgeroepen verkleed als brandweerman, agent of dokter te komen en met Brandweerman Sam op de foto te gaan.


Tijdens het Kunst & Kids Festival kunnen kinderen ook deelnemen aan gratis workshops zoals mini zang- en dansworkshops (voor kinderen vanaf 5 jaar) door de Musical4daagse of een workshops toneelspelen (voor kinderen van 8 tot 12 jaar). Ook kunnen ze een kijkje nemen bij Theater Kwatta en ´Bouw je eigen vogelnest´ (alle leeftijden) of meedoen aan de workshop pannenkoeken versieren.

Er staan ook vorstellingen op het programma waar kaartjes voor gekocht moeten worden. Naast ´Brandweerman Sam Live – Het grote kampeeravontuur´ (2+) zijn dat ´Agent & Boef´ (3+) va De Toren van Geluid en ´Hooggeëerd Publiek´ (5+) van Goochelaar Jahon. Kaartjes zijn nu al te koop. En er staan verder twee verassingsfilms op het programma, Meer informatie hierover is te vinden op cinemaamstelveen.nl voor het laatste nieuws.

PREVIEW Verder is er een gratis preview van ´Een ijsbeer in de tropen´ (2+) door kids-comedian Wijnand Stomp, poppenkast en een spannende rondleiding achter de schermen. Ook kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht doen door het theater, tekenen en knutselen en geschminkt worden. En ergens in het theater komen bezoekers vast poppenspeler Irene Laros tegen met haar hond.

Zie voor het complete programma schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids

Entreebewijzen voor de voorstellingen ´Brandweerman Sam´ (2+), ´Hooggeëerd publiek´ (5+), Agent&Boef (2+) en de films zijn nu al te koop via https://schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids

Voor houders van Amstelveenpas zijn kaarten voor de voorstelling ´Agent & Boef´ (2+) op zondag 29 september voor 1 euro verkrijgbaar aan de kassabalie.

Vouchers voor de workshops, preview en rondleiding kunnen zolang de voorraad strekt vanaf een half uur voor de activiteit worden opgehaald.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie